29.05.2018

Støttedemonstration for Tommy

Forfatter: For Frihed

Ved den britiske ambassade på Kastelsvej 36, tirsdag 29/5 kl. 18.

 

Støttedemonstration/protest foran den britiske ambassade på Kastelsvej for Tommy Robinson og imod hans uretfærdige arrest og fængselsdom.

Medbring gerne eget skilt eller andet der viser support for Tommy. Tema: Free Tommy, Justice for Tommy, Freedom of Speech, Britain as Police State - noget i den dur. 

Frihedskæmper og journalist Tommy Robinson er af den britiske regering blevet arresteret og dømt for et påstået "breach of the peace" til trods for at han stod fredeligt og rapporterede på britiske grooming gangs udenfor en retsbygning. Allerede inden for få timer efter hans arrest blev han dømt og sidder nu i fængsel. Det er For Friheds holdning at de britiske myndigheder har set sit snit til at tie Tommy Robinson eftersom Tommy rapporterer ærligt og sandfærdigt om de britiske tilstande vedr. ytringsfrihed, islamisering og grooming gangs. 

Tommy har før været i britisk fængsel for hans politiske virke og han har da også mens i fængsel blevet overfaldet af muslimske medfanger eftersom de britiske fængsler er fyldt med disse. Det er simpelthen livsfarligt for Tommy at sidde i fængsel og de britiske myndigheder VED at hans liv er i fare. 

Tommy skal slet ikke sidde i fængsel for hans ret til at ytre sig og for hans politiske kamp. 

Vi støtter Tommy. Kom med. Som mange nu har sagt..."I dag er det Tommy...i morgen kunne det være DIG"!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810