25.05.2018

Hvorfor finder Vesten sig i Irans opførsel?

Forfatter:

◾Den politiske islams øhav i Europa, fra Tariq Ramadan til Det Muslimske Broderskab, kredser i en bane omkring Qatar-Iran-aksen. Egyptens Muslimske Broderskab tog åbenlyst parti for Khomeinis revolutionære, da disse væltede shahen, og truer i dag Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og andre i regionen.

◾Efter revolutionen erklærede iranerne for første gang krig mod deres eget kulturliv: teatre blev lukket, koncerter bandlyst, underholdningsbranchens folk flygtede ud af landet, biografer blev konfiskeret, radio- og fjernsynsudsendelser forbudt.

◾Vil Europa – den vestlige kulturs og civilisations vugge – åbne sine øjne og holde op med systematisk at vælge side til fordel for Irans tyranniske ayatollaher?

Læs mere her  >>>

Bestil bøger her - fra