22.06.2006

Sydney Morning Herald.

Indonesiens uansvarlige løsladelse af imam forarger verdenssamfundet.

Bombningen af et diskotek i Bali i 2002 hvor 202 fortrinsvis unge mennesker mistede livet, - heraf tre danskere, var en grufuld handling, udført af fanatiske muslimer.

Forud for bombeaktionen, blev bombemændene velsignet af den nu løsladte Abu Bakar Bashir.

Løsladelsen har vagt forundring og harme rundt om hos de efterladte. Især i Australien, der var det land der blev hårdets ramt.

Herom skriver Sydney Morning Herald den 15. juni følgende:

" - Løsladelsen af den islamiske gejstlige Abu Bakar Bashir fra et fængsel i Jakarta kun 25 måneder efter han velsignede sine fanatiske unge tilhængere forud for deres bombeaktion i Bali i 2002 udstiller de indonesiske myndigheders og deres vestlige modparts vidt forskellige tilgang til terrorbekæmpelse.

Australiens udenrigsminister, Alexander Downer, gør ret i at udtrykke skuffelse over, at straffen for at have anstiftet den forbrydelse, der førte til 2002 menneskers død, blev så mild."

Fra Den Danske Forening, sender vi en hilsen til udenrigsminister Alexander Downer, og erklærer os ganske enig med ham.

Kilde: Dagbladet Information/weekend 17.-18. juni 2006.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra