18.05.2018

Rapport fra Gaza

Forfatter: 

◾Hamas' brug af fysisk røg og spejle for at skjule sin aggressive aktivitet ved Gazagrænsen er den perfekte metafor for en strategi, som ikke har noget gennemførligt militært formål, men forsøger at narre det internationale samfund til at kriminalisere en demokratisk stat, der forsvarer sine borgere.
◾Både FN og EU, NGO'er, regeringstalsmænd og medier — som alle er Hamas' primære mål — har villigt lade sig bedrage. En overskrift i Guardian, 'Brug af dødbringende våben til at skræmme ikkevoldelige palæstinensiske demonstrationer', fordrejer for eksempel groft den voldsprægede virkelighed, som har været synlig for alle. Tilsvarende hævder NGO'en Human Rights Watch, at det, vi er vidne til, er en bevægelse for at 'bekræfte palæstinensernes internationalt anerkendte ret til tilbagevenden'.
◾I virkeligheden er disse demonstrationer langt fra fredelige og ikke rettet mod en såkaldt 'ret til tilbagevenden'. De er derimod omhyggeligt planlagte og orkestrerede militære operationer med den hensigt at bryde igennem grænsen til en suveræn stat og begå massedrab i de civile samfund, som ligger på den anden side, under dække af egne civile. Formålet er at kriminalisere og isolere staten Israel.
◾Hamas har planer om at opnå maksimal vold ved Gazagrænsen den 14. eller 15. maj, sammenfaldende med 70-årsdagen for staten Israels selvstændighedserklæring, åbningen af den amerikanske ambassade i Jerusalem og starten på Ramadanen — den perfekte storm.

Læs her  >>>

Se også en omvendelse mht. begivenhederne i Gaza her  >>>

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810