21.06.2006

Fornuftige tiltag.

Franske Marianne har opdaget, at hun er blevet voldtaget.

Til næste år skal der være valg i Frankrig, det gælder præsident og nationalforsamlingsvalget.

Her vil de meget store problemer med den enorme indvandring komme op som noget centralt. Indenrigsminister Nicolas Sarkozy har netop fået gennemført en yderligere stramning i lovgivningen om indvandrere.

`Den 15. juni besluttede det franske Senat at gøre en tilføjelse til Sarkozy`s seneste stramning af reglerne om opholdstilladelse ved at gøre det muligt at annullere opholdstilladelser med 10 års gyldighed for indvandrere, der bliver fundet skyldige i at sværte eller bespotte trikoloren eller nationalhymnen `Marseillaisen`.

Sarkozy, er storfavorit til præsidentvalget.

Om hans fornuftige stramninger hænger sammen med den seneste meningsmåling fra analyseinstituttet Ifop vides ikke.

Men den viser, at over en tredjedel af franskmændene deler Front NAtional`s synspunkter og mener, de gavner landets debatniveau.

Vi burde gøre ligeså i Danmark.

Kilde:Dagbladet Politiken søndag den 18. juni 2006.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra