19.06.2006

Svensk dødstrang

Forfatter: G.Johnsen

Nyt svensk frimærke med "nysvenskere"

Svensk postvæsen gør, hvad det kan for at udslette svenskheden og erstatte svensk kultur med islamisk kultur.

Her før årets skønneste fest – midsommerfesten – fik jeg et brev fra Sverige. Frimærket var et sommermotiv:

Midsommerens glade ”flickor” i lyst, let sommertøj er byttet ud med tilslørede gestalter, som ikke giver den mindste myg ved skovsøen mulighed for at tanke op. Skal man tro navnebroderiet på den ene kvindes hovedtørklæde, så hedder hun ”Irina”.

Det er den svenske kunstner Irina Gebuhr, som tydeligt nok vil tækkes magthaverne.

Sveriges postvæsen forklarer, at man på frimærket `er vidner til en dialog mellem kulturer`, skønt alle ved, at al sand dialog mellem islam og det sekulære og demokratiske Vesten er et fatamorgana uden hold i virkeligheden. Lige så umulig som at forene ild og vand.

Kilde: dansk-svensk.blogspot   og  http://www.posten.se/m/samlarfrim

Mosbjerg Folkefest 2021