15.06.2006

Opfordring til Bertel Haarder.

Lad være med at lægge dig om på den anden side og sove videre

På et spørgsmål fra journalist Lars Nørgaard Pedersen til et interview med undervisnings og kirkeminister Bertel Haarder i Morgenavisen jyllands-Posten, der lyder som følger:

"Er det ikke trist, hvis angsten for politibeskyttelse eller voldsomme reaktioner betyder at du må lægge bånd på dig selv?"   Svarer Bertel Haarder:

"Vi må se i øjnene, at vi lever i en trusselkultur. Spørg Naser Khader. Kom ind og se på alle de bodyguards, der står rundt på gangene på Christiansborg.

Jeg talte forleden seks bodyguards foran et enkelt gruppeværelse.

Jeg kneb mig i armen og spurgte: Er dette virkelig Danmark? Seks bodyguards på anden sal foran et gruppeværelse -er da et tegn på en trusselskultur.

Det får mig ikke til at afstå fra de mest centrale værdier, men man tænker sig selvfølgelig om, når man formulerer sig, specielt når man er minister og risikerer, at formuleringen bare kommer til at stå i menneskerettighedsrapporter i Europarådet, men også kommer på forsiden af arabiske aviser.

Den globale landsby er en realitet. Et host i Holstebro kan blive til et tordenskrald i Mekka."

Ja tænk engang, sådan kan det gå Bertel Haarder, når man i tre årtier kritikløst åbner Danmarks grænser for flere hundredetusinde personer fra den Islamiske Kulturkreds.

Det er det, der er årsagen til den triste udvikling. Med hadelister, bodyguards, stigende vold, masser af kniv-drab o.m.a

Derudover en kæmpe regning til det danske folk på mindst 10.000kr pr år for hver voksen dansker,  men ikke mindst tabet af den folkelige sammenhængskraft.

Det må gøre ondt på en grænselands-søn fra Rønshoved Højskole.

Du har selv et stort medansvar for udviklingen. Du har siddet i Folketinget i de fleste af de år, hvor masse-indvandringen til Danmark har fundet sted.

Minister i sammenlagt 15. år

Du vil sikkert hævde, -som de fleste, at det er udviklingen.

Det er ikke tilfældet. Danmark kan suverænt selv bestemme hvor mange fremmede mennesker vi ønsker at ha´inde i landet. Se til Finland, som vi kan sammenligne os med i enhver henseende, - her har de undgået den multietniske udvikling.

Det er Danmarks ulykke, at vi er blevet multietniseret!!!  Det er sket under protest!!!

Bl.a fra Den Danske Forening igennem de seneste 19. år

Men det er endnu muligt at ændre på den skæbnesvangre kurs.

Det kræver, at en politisk sværvægter som dig Bertel Haarder, går til modangreb på den konventions absolutisme, der har herget nationalstaterne de seneste 30-40 år.

Dertil et lovforslag om en begyndende repatriering af en stor del af de mange tusinde muslimer som befinder sig i landet.

Resultatet er, at nationale jurisdiktioner, som har inkorporeret FN-charteret, og den Europæiske Konvention, nu er tvunget til at tildele rettigheder til alle ankomne, uanset borgerskab og derfor uden pligter for dem, som gør krav på rettigheder.

Dette er uholdbart for en suveræn nationalstat.

Det er vigtigt at indse, at denne nationale krise er det direkte resultat af transnational lovgivning, og straks kunne løses, dersom vore polititiske ledere ville sætte Danmarks nationale interesse højere end de kunstige forpligtigelser pålagt os af FN og EU.

FN´s Konvention om Flygtninge og Asyl går tilbage til 1951, da der så godt som ingen flygtninge eller asylansøgere var i verden. Men den har forpligtet nationalstaternes lovgivningsmagter lige siden trods radikalt ændrede omstændigheder.

Desuden har de dømmende forsamlinger etableret i Haag og i Strasbourg formået at udvide listen over menneskerettigheder ganske voldsomt, eftersom de ikke har problemet med at håndhæve dem.

Byrden af transnational lovgivning falder altid på andre forsamlinger end dem, der opfinder den.

Det bør der ændres på Bertel Haarder.

Folkeretten giver os mulighed herfor!!!

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra