20.05.2004

Hizb ut-Tahrir

Forfatter: Poul Vinther Jensen

For 15 år siden var DDF alene om at forudse opkomsten af et monster som Hizb ut-Tahrir

Hvis man i slutningen af firserne var kommet med den påstand, at Danmark om et par årtier ville huse ekstremistiske organisationer, der offentligt opfordrer til drab på jøder, ville det  være blevet rubriceret som ’ekstreme’ tanker, der kun kunne komme fra miljøer som Den Danske Forening.

Vi vedkender os, at foreningen fra dens stiftelse i l987 har advaret imod at grundfæste et islamisk samfund i vort gamle nordiske land.

Nu i 2004 er det en realitet!!

Uforstandige politikere og en sløv og ansvarsløs vælgerbefolkning bærer ansvaret for, at Danmark i dag har et muslimsk samfund, der tæller ca. 200.000  personer.

Ud af dette ikke-danske samfund i Danmark er vi blevet ” beriget ” med en organisation ved navn Hizb ut-Tahrir.

Hizb ut-Tahrir har  netop afholdt et af sine store møder. Søndag den 9 maj var Nørrebrohallen i København ramme for et møde med to indgange, én for mænd og én for kvinder.

Mødet, der samlede ca. 1000 deltagere, havde det formål at debattere ”Det vestlige angreb mod Islam: Sejr eller nederlag for Vesten? ”

Et panel med tre oplægsholdere kom med hvert deres bud på fremtiden. Den første oplægsholder Emir Shamil, skulle diskutere, om den vestlige kultur er forenelig med  Islam.

Den 10. maj udtaler Shamil bl.a. ifølge Politiken: 

”Han opfatter Vesten som en nyttekultur, hvor menneskers værdi afgøres af, hvad de kan yde, mens de åndelige og moralske sider er en privatsag. I modsætning til Islam, hvor alle aspekter af livet hænger sammen via Koranen.

Shamil stiller det spørgsmål: Er islam og det vestlige demokrati så forenlige?  Nej, er hans svar. I et demokrati styrer folket lovgivningen, i  islam er det kun Allah, der har ret til at lovgive.

Grundlæggende er den demokratisk - kapitalistiske ideologi falsk, og det er ikke muligt at være muslim og demokrat på en og samme tid, fastslår det samlede panel.”

”Allah Akbar, Allah er loven.”

En anden oplægsholder, Chadi Freigeh er mere direkte og udtaler: ”Hvorfor vil politikerne i Danmark ikke diskutere, hvad vi siger? Vi opfattes som en trussel mod danskerne, men det er vi ikke.”

Det er der delte meninger om!!

Jeg vil vove den påstand, at størstedelen af den danske befolkning ønsker det islamiske samfund i Danmark ud af landet, så hurtigt som muligt!

Også selvom det skulle komme til at koste adskillige milliarder kr. i repatrieringsomkostninger.

Men det er ikke alle, der har det synspunkt!

I Kristeligt Dagblad torsdag den 13.maj skriver stiftspræst, dr. theol. og leder af islamisk -kristent - Studiecenter Lissi Rasmussen  under overskriften: ” Hizb ut -Tahir er et symptom” blandt andet:

”Vi skaber yderligere trods og ekstremisme hos de unge. En voksen og pædagogisk måde at forholde sig på er snarere at forsøge at finde frem til, hvad der skaber grobund for de unges tilslutning til bevægelsen.”   

Stiftspræsten fortsætter:

”Det er tankevækkende, at bevægelsen så godt som ikke eksisterer i de andre nordiske lande, hvor retorikken i forhold til islam og muslimer i den offentlige debat - også blandt politikere - slet ikke er så stigmatiserende som her i landet.

Det er derfor relevant at stille spørgsmålet, om vore politikere selv er med til at skabe H.T.s fremgang gennem vores konstante ’mobning’ af muslimer,  politikernes konstante løftede pegefingre samt trusler om kontrol og sanktioner over for dem.”

Jeg vil i al stilfærdighed sige til Lissi Rasmussen 

”Læs og tænk over, hvad Hizb ut-Tahrir siger offentligt.!

De er lodret imod alt, hvad man kan hævde, der repræsenterer dansk demokratisk tradition og europæisk tænkning.

De er gift for den offentlige debat.

De er fjender af kristendommen, som trods alt er noget afgørende her til lands.

De er kort sagt ikke vore landsmænd!!

De hader og foragter os, fordi vi er vesterlændinge, og de er uden for pædagogisk rækkevidde.

Hizb ut-Tahrir repræsenterer kun had, indsnævret tænkning, lukkethed, ufrihed og ikke mindst foragt for kvinders ligeværdighed.

Det er en farlig totalitær konstruktion, der ikke bør nyde nogen respekt eller tolerance. Overhovedet!

Hvad angår situationen i de øvrige nordiske lande, er der kun at sige, at der endnu ikke er så stor og synlig en modstand mod islamiseringen.

Årsagen er, at der hersker totalitære tilstande i Sverige, når det drejer sig om fremmeddebatten.

Al kritik af den førte politik bliver slået ned med hård hånd. Men modstanden er der!!

Sverige er i dag i større opløsning end de fleste gør sig tanker om.

Læs blot kriminalstatistikkerne og se til den lave svenske kronekurs. Begge dele er dybt forbundet med en uansvarlig fremmedpolitik igennem de seneste 25 år.

Hvad angår Norge er den pietistiske tradition i Den norske Kirke årsag til, at fremmeddebatten bliver holdt nede.

Enhver politiker og ethvert politisk parti i Norge er mere eller mindre underlagt Den norske Kirkes monopol på at sætte dagsordenen i den slags spørgsmål.

Men konfrontationerne - de kommer. Både i Norge og Sverige!

Vær sikker på det !!

Vi er heldigvis noget foran herhjemme i Dronningeriget  

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810