09.04.2018

Antallet betyder ikke noget

Forfatter: Steffen Wernberg-Møller

Det er et påhit grebet ud af den tomme luft, at antallet betyder noget.

 

Det er den sidste ny. Det er et hit - et påhit. Spin ! Grebet ud af den tomme luft, at antallet betyder noget. Og de fleste hopper på den, for man har jo mørklagt, at den brede befolkning får et dybere kendskab til islam.

Hvis ræsonnementet skulle passe, at antallet betyder noget, så må det nødvendigvis også betyde, at muslimer bliver integreret, bare de kommer til et område langsomt nok, og at de i området lever tilstrækkelig spredt.

I andre ord, så vil islam kunne flettes sammen med, integreres og måske ligefrem blive assimileret med det vestlige samfund, bare der doseres forsigtigt, og de ikke klumper sig sammen.

Det er også den logik der ligger til grund for regeringens Ghettoplan.

Her i Vestjylland, hvor jeg bor, er muslimerne kommet meget langsomt til området, og de har ganske længe levet spredt. Selv i området Trekanten i Holstebro, har de i mange år ikke været koncentreret. 

Alligevel så vrimler det med muslimske kvinder i tørklæder. Og det endda af den værste slags - de sorte. Mit indtryk er, at der er lige så mange sorte tørklæder her, som i Gjellerup, i Vollsmose og på Nørrebro.     

I Holstebro har jeg for ganske nylig prøvet at tælle et par gange, og ud af cirka 7 tørklædekvinder, så bærer cirka 5 af dem sorte tørklæder. Det betyder, at de modsætter sig integration, og tilslutter sig sharia. Kort og "godt" de værdier Islamisk Stat står for.

De mange sorte tørklæder er et tydeligt signal om, at også her forkaster langt størstedelen af kvinderne, og dermed også mændene, de værdier vores samfund er bygget på. Det betyder også, at de opdrager deres børn til at være gode muslimer, hvilket envidere betyder, at de socialiseres og formes til at passe ind i et helt andet slags samfund, end det danske. 

Holstebro, og Vestjylland i det hele taget, er bevis på, at antallet ikke betyder noget. 

Konklusion : Uanset hvor langsomt muslimer kommer til, og uanset hvor spredt de bor, så forbliver de lige resistente. 

I andre ord : Langsom tilførsel og spredt bosætning, gør ikke demokrati og de vestlige frihedsværdier mindre forbudte. Eksempelvis så vil "vantro" ikke blive mindre urene set fra en muslimsk islamisk synsvinkel, og medføre at deres kvinder må gifte sig med en kristen mand, bare fordi, man har sørget for, at de er kommet til området langsomt, og ikke bor for koncentreret. Ej heller vil det medføre, at det vil blive mindre forbudt, at konvertere til kristendommen etc.  

Vore samfund vil for islam ikke blive mere tilladt og mindre haram, bare fordi muslimerne lever spredt, eller kommer langsomt til en given geografi.   

Selvfølgelig ikke. Integration sker generelt ikke ! Alt i islam er baseret på, at dette ikke sker.

​​​​​​​Antallet betyder ikke noget !     

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810