02.04.2018

Sandhedens time nærmer sig for Sverige

Forfatter:https://www.di.se/debatt/debatt-skattekraften-urholkas-av-lag-tillvaxt-och-hog-invandring/ 

Der er forskel på flygtninge
Jødiske flygtninge er ikke helt så langtidsholdbare som palæstinensiske

  • Den arabiske exodus fra Israel i 1948 var det direkte resultat af en udryddelseskrig erklæret mod den nyligt dannede jødiske stat af alle dens arabiske naboer, herunder også araberne i Israel. Godt og vel 700.000 lokale arabere flygtede.
  • Et nogenlunde tilsvarende antal jøder flygtede fra deres arabiske hjemlande i samme periode. De kunne næsten alle spore deres slægt tusindvis af år tilbage, længe før muslimer og arabere blev den dominerende befolkning. Den vigtigste forskel ligger i, hvordan Israel behandlede de jøder, der flygtede, og hvordan araberne og den muslimske verden behandlede de palæstinensere, der flygtede fra en krig, som de havde startet. Israel integrerede sine brødre og søstre fra den arabiske og muslimske verden. Den arabiske verden anbragte sine palæstinensiske brødre og søstre i flygtningelejre for at behandle dem som politiske brikker — og betændte sår — i sin vedholdende krig mod den jødiske stat.
  • Tiden er – for længst – inde til, at verden holder op med at behandle disse palæstinensere som flygtninge. Denne status ophørte for flere årtier siden. De jøder, som kom til Israel fra Marokko for mange år siden, er ikke længere flygtninge. Det er de slægtninge til palæstinensere, som har levet uden for Israel gennem næsten trekvart århundrede, heller ikke.

https://da.gatestoneinstitute.org/12110/hvad-er-en-flygtning 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810