13.06.2006

Vejet, og fundet for let!!!

"Statsmand" Uffe lider af tonedøvhed.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen rejser i øjeblikket rundt i USA som den amerikanske præsident George W. Bush nære fortrolige.

Statsministeren er bl.a derovre for at sige tak til USA for landets støtte i den krise, som tegningerne af Muhammed udløste.

Som statsmanden A.F.Rasmussen udtrykte sig:

"Vi var glade for støtten fra USA. "Det er meget vigtigt at føle den slags solidaritet fra sine allierede."

Med besøg i Camp David, og interview med CNN´s "Late Edition" søndagsprogram, samt interview med Washington Post, er den danske statsminister kommet op i en højere politisk vægtklasse.

Alt imens går forgængeren Uffe Ellemann-Jensen og vansmægter udenfor det internationale rampelys.

Ifølge Ritzau er den forhenværende udenrigsminister bekymret over tonen i fremmed-debatten og debatklimaet herhjemme.  Den bør underkastes en uvildig undersøgelse.

Ifølge den fhv. Venstre-formand, er Danmark ramt af selvtilstrækkelighed og selvovervurdering.

Ifølge Berlingske Tidende siger U.Ellemann-Jensen. "Det er en stor opgave, og den skal laves rigtigt og ordentligt og videnskabeligt"

Hvis der er nogen der lider af selvovervurdering, så er det den fhv. udenrigsminister.

Han er blevet forskrækket over konsekvenserne af den fremmedpolitik ministeriet Schlüther førte igennem 10 år.

Det var just i denne periode Danmark blev islamiseret, med Uffe Ellemann-Jensen´s fulde accept,- og store medansvar!!!

Den mindste kritik i Venstre blev i denne periode rubriceret som "mislyde".

Det var i samme periode den fhv. udenrigsminister gik med internationale poster "i maven". Det krævede en "politisk korrekt" optræden. Trods dette, blev ikke til så meget. Men en ting skal De vide hr, Uffe Ellemann-Jensen.

Deres ræsonnementer gør ikke noget indtryk. Der er i dag en stor folkelig skepsis over for den kosmopolitiske kurs, som De er stærkt medansvarlig for.

De er vejet og fundet for let.

Kilde: Ritzau.

Mosbjerg Folkefest 2021