20.03.2018

I dag Nigeria, i morgen dig!

Forfatter:

It is in Nigeria that the balance between Islam and Christianity in Africa will be decided, according to Philip Jenkins, a leading expert of Christianity. That is why the Islamists have been killing the Christians en masse.
"If the Islamists should overrun Nigeria, it will be a steppingstone [sic] to conquering smaller countries. If Nigeria falls to Islamic extremists, all of Africa will be at risk". — Catholic Bishop Hyacinth Egbebo, Nigeria.
Wole Soyinka's "horde" will not be confined to the Nigerian borders, but will try to strike Western Europe as well....We are lucky to have survived as many attacks as we have in Madrid, London, Paris and Berlin, to recall just a few. But how many more? And for how long?https://www.gatestoneinstitute.org/12042/nigeria-christians

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening