20.03.2018

Er de vestlige "godgørere" overhovedet interesseret i at hjælpe syrere og palæstinensere?

Forfatter:

Vesten er ved at drukne i et hav af dobbeltmoral og moralsk relativisme, hvor mordere og tyranner får lov til at svælge i deres forbrydelser, mens den globale indignation udelukkende vendes mod Mellemøstens eneste demokrati: Israel.
Israelske hospitaler er aldrig ophørt med at behandle palæstinensere, ikke engang under krigene i Gaza. Til sammenligning fortsætter Bashar Al-Assad i Syrien med at bombe landets hospitaler.
I stedet for at bruge Israel som syndebuk vil disse "godgørere," såfremt de virkelig er interesserede i at hjælpe undertrykte mennesker, sådan som de påstår, måske omsider etablere en frihedsflåde, som kan befri Gaza for Hamas' tyranni og Syrien for Assads slagterier?

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening