14.03.2018

Problemet med indvandring er indvandring – ikke ghettoer og parallelsamfund

Forfatter:

" Jeg er selv kommet til landet som flygtning og har været hele integrationsmaskineriet igennem. Og fra dengang, jeg for 25 år siden kom til Danmark til i dag, har integrationen udviklet sig til en kæmpe pengespildsindustri, som danskerne betaler for med blod, sved og tårer og som er til ingen verdens nytte. Vi har ikke brug for en ghettopakke. Vi har brug for politikere, der vil tage Danmark alvorligt og sætte landet og dets befolkning foran sine EU-ambitioner og løse indvandringens udfordringer én gang for alle. For problemet med indvandring ligger ikke i ghettoer og parallelsamfund. Problemet med indvandringen ligger i indvandring."

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening