11.06.2006

Ateistisk Selskab forsvarer Islam

Forfatter: Lene

Er Ateistisk Selskab en samling skabsmuslimer???

 
 
 
 
Jeg har været medlem af Ateistisk Selskab, der indtil for nylig hed Dansk Ateistisk Selskab. Årsagen til at jeg ikke er det mere, skyldes ikke at jeg pludselig er blevet religiøs, eller at jeg ligger under for de skældsords-prædikater, nogle på det seneste har forsøgt at hæfte på mig. Det skyldes, at jeg mener, at Ateistisk Selskab (AS) - der er enkelte undtagelser blandt de menige medlemmer - går muhammedanernes ærinde. Dette sker ubevidst og indirekte ved, at ledelsen i AS kritiserer kristendommen sønderlemmende, samtidig med at islam overhovedet ikke kritiseres. Denne praksis ændredes heller ikke under og efter Muhammed-showet, som muhammedanerne kalder 'tegninge-krisen'.  
 
Nedenfor har jeg sat et link til en ny streng på www.ateist.dk, hvor webmasteren - der kalder sig flacour, når han debatterer og taler på egne vegne - giver sit bud på hvorfor Muhammed-showet ikke handlede om religion, endsige forsøg på fjernelse af trosfrihed, hvilket er årsagen til, at Ateistisk Selskab ikke burde og ville blande sig!
 
Herefter undrer den kristne journalist Bjarne, www.detfrieord.dk sig over, at AS-ledelsen ikke kunne/ kan indse truslen fra islam imod forenings- og trosfriheden, især for ateister.
 
Sluttelig i strengen kommer jeg med et måske lidt for langt indlæg, som jeg ikke har evnet at forkorte. Heri videregiver jeg et gruk om den politiske korrekthed, skrevet af AS-medlemmet og journalisten Lau Ishøj. Jeg pointerer naturligvis, at 'holdningerne' om islam er mine egne, og at jeg kun taler på egne vegne om muhammedanismens verdensforbrydelse.
 
Jeg opridser kortfattet de faktuelle begivenheder under og efter Muhammed-showet, der med al tydelighed viser, at muhammedanerne forsøger at fjerne Demokratiernes frihedsrettigheder, herunder ytrings- og trosfriheden. Herefter giver jeg en forklaring på, at Ateistisk Selskabs webmaster o.a. kan være 'ofre' for den politiske korrekthed.
 
Jeg afrunder med at skære ud i pap, bl.a. vhja. et citat fra en blog af venstreorienterede, danske forskere om en nylig, virkelig begivenhed, at brugen af trosfrihed, forsamlingsfrihed og ytringsfrihed - såfremt disse frihedsrettigheder benyttes af politisk ukorrekte med de 'forkerte' holdninger - medfører fængslinger o.lign. fra de 'demokratiske' landes statsmagts apparaturer.
 
 
Desuagtet at jeg ikke længere er medlem af Ateistisk Selskab, agter jeg fortsat at diskutere på www.ateist.dk
 
Ligeledes er det mit håb, at en eller anden fra Den Danske Forening, uanset religiøs tro, vil tage sig tid til at bidrage med et enkelt indlæg eller to på www.ateist.dk om Islam-faren, idet I ligesom jeg er det, lader til at være klare over, at hvis ikke Islamlobbyen trænges tilbage og modsiges ihærdigt, så vil 'islamisterne' hurtigt have gjort vor Grundlov til en anakronistisk lille bog, hvis indhold er blevet til en rent nostalgisk drøm.
 
Vi frihedselskere må have overtalt nogle flere til at tænke selv og til at indse islam-faren. Vi er oppe imod en massiv overmagt af politisk korrekte, der sidder på enhver tænkelig magt, så vi må prøve at få nogle flere over på 'vores side' ved de eneste våben vi har: Pennen og Dannebrogsflaget. 


No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.392 / Virus Database: 268.8.2/357 - Release Date: 06-06-2006

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810