20.02.2018

Dét skal der til!

Forfatter:

Udlændingelovgivningen skal ændres, så at den bygger på følgende hovedprincipper:

 

* Midlertidigt asyl - og på egne levevilkår! Flygtninge skal helst hjælpes i deres egne verdensdele. For at undgå "bekvemmelighedsflygtninge", skal asylanter ikke have bedre levevilkår hos os end hjemme. De skal heller ikke "integreres" men hjemsendes, så snart, det er forsvarligt.

* Ingen skatteyderpenge til "multietniske" formål! Der bør ikke gives offentlig støtte til opbygning af fremmede kulturgrupper i Danmark.

* Ingen forhastede statsborgerskaber! Dansk statsborgerskab bør kun gives til selvforsørgede ansøgere, der er indlevet i dansk kultur og levevis.

* Stop for skjult indvandring! Fremmede fra fjerne lande bør ikke have lov til at forblive her uden nødvendig grund - i f.eks. uddannelsesophold, erhvervsvirksomhed, ægteskab med en dansker eller status som ægte politisk flygtning. Alle andre må hjemsendes nu. Ellers vil de efterhånden sikre sig dansk statsborgerskab og virke som brohoved for tiltrækning af endnu flere fremmede hjemmefra.

* Ingen fupægteskaber! Spekulation i ægteskab med danskere må undgås. En fremmed, hvis ægteskab med en dansker opløses, må derfor rejse hjem, medmindre han eller hun får dansk statsborgerskab.  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810