11.02.2018

Hvad betyder ”Allahu-akbar”?

Forfatter:

"Allahu akbar" betyder i virkeligheden, at "Allah er større" end nogen som helst anden gud. Når det fremsiges, styrker det muslimer og får dem til at føle sig overlegne i forhold til resten af menneskeheden. "Allahu akbar" har i realiteten været et jihadistisk redskab siden islams tidligste år.

Muslimer fremsiger det også i forskellige harmløse situationer. Når det udråbes offentligt som et vredesudbrud, særligt under et angreb mod andre, er hensigten imidlertid at intimidere og true. Dets formål er at understrege, at angrebet bliver begået på vegne af Allah – ved at følge hans påbud om at dræbe fjender – og i forventning om at blive belønnet med det evige paradis.

Når Vestens etablerede medier hvidvasker et nøglebegreb i islam – jihad i Allahs navn – er disse "medløbere" både medskyldige i problemet og forhindrer dets løsning.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>