07.02.2018

UNRWA: FN-organisationen som skaber palæstinensiske flygtninge

Forfatter:Ifølge FN's egen definition kan en status som "flygtning" ikke overføres fra generation til generation – sådan som det bekvemt er sket for palæstinenserne. Der er ingen grund til at betragte en palæstinenser med et europæisk, amerikansk eller jordansk pas som flygtning. Undtagen for UNRWA.

     "Efter at FN overtog palæstinenserne, begyndte de at begrave deres døde om natten, uden at indberette det, i den hensigt at dele deres rationer. Som følge heraf lå den officielle dødsrate i lejrene tæt på nul i næsten 20 år. Desuden var der masser af bevægelse mellem lejrene. Men disse flytninger blev sjældent indberettet, så en palæstinenser kunne optræde i flere lejre på samme tid..." — Said Aburish, palæstinensisk flygtning og afdøde palæstinensiske formand Yasser Arafats levnedsskildrer.

     UNRWA er ikke blot et humanitært agentur. Dets politiske holdning træder klart frem inden for alle lag af organisationen. En rapport fra Institute for Monitoring Peace and Cultural Tolerance in School Education fortæller, at læseplanen 2016-2017 for grundskolerne i det Palæstinensiske Selvstyre, som er delvist finansierede af UNRWA, "lærer eleverne at blive martyrer, at dæmonisere og benægte eksistensen af Israel, og at fokusere på en 'tilbagevenden' til et udelukkende palæstinensisk land."

https://da.gatestoneinstitute.org/11851/unrwa-skaber-palaestinensiske-flygtninge

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810