07.02.2018

Hvis hals strammes løkken om? Hysteriet i USA

Forfatter: Bent Jensen

De dominerende mediers ideologiske univers er surrealistisk!

​​​​​​​Kommentar fra forfatteren: 

Berlingske trykte i dag en forkortet artikel, jeg skrev for en uge siden, derfor er et par sætninger i artiklen forældede. En professionel redaktør ville have ændret disse formuleringer.

Jeg spørger mig selv, hvorfor jeg skal oplyse Berlingskes læsere om disse vigtige ting? Avisen har jo højtbetalte journalister, som burde gøre det, men ikke gør det. Det samme gælder de andre aviser og DR + TV2.

Det korrupte demokratiske parti er en sump af magtfordrejning og løgne, som de nu desperat forsøger at bortforklare. Og vi er kun ved begyndelsen. Det er et fantastisk drama, der oprulles. Men "borgerlige" aviser i Dmk efterplaprer blot de venstreorienterede medier i USA. Borgerlige danske politikere synes også, at det er så synd for Hillary Clinton, så de forsøger også at bortforklare demokraternes misbrug af efterretningstjenesten FBI til at bekæmpe politiske modstandere.

Forleden hørte jeg en skamløs og uvidende journalist sige i en DR-udsendelse om helt andre ting: "Trump arbejder jo systematisk på at afskaffe demokratiet". Det ved "vi" jo alle, ik´?

De dominerende mediers ideologiske univers er surrealistisk!

BJ

Læs artiklen her >>>

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810