25.01.2018

Indvandringsstatistikken sminkes

Forfatter:

An honest report for this demographic forecasting should be called, "We shall soon be a million more, most of whom will be Muslims". But this kind of headline would invariably create a public debate on demography, population density and Muslim integration -- and that would be out of the question for European elites: that would make people super-anxious and worried.

Tricky surveys are only used for migration numbers; never for unemployment rates, literacy rates or GDP growth.

Unless there is rapid awareness about the exponential consequences of chain migration and arrivals from across the Mediterranean, mass migration will continue. Concealing this fact is pursued everywhere in Europe.

Bestil bøger her>>>

OPGØRET >>>