22.01.2018

250 millioner kristne verden over udsat for forfølgelse

Forfatter:

In short, the overwhelming majority of persecution that these 215 million Christians experience around the world — especially the worst forms, such as rape and murder — occurs at the hands of Muslims.

If time is on the side of Christians living under Communist regimes, it is not on the side of Christians living under Islam. The center of the great Christian Byzantine Empire is now an increasingly intolerant, rapidly Islamizing Turkey. Carthage, once a bastion of Christianity — where one of Christendom's greatest theologians, St. Augustine, was born and where the New Testament canon was confirmed in 397 — is today 99% Muslim-majority Tunisia.

As what began in the seventh century comes closer to fruition and the entire world becomes more Islamic and "infidel" free, as in Iraq, confronting these uncomfortable facts is at least a welcome first step in countering the problem.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>