02.06.2006

Det farverige fællesskab

Forfatter: Harry Vinter

- i virkelighedens verden.

”Det farverige fællesskab” i ”det multikulturelle samfund” var for få år siden slogans, som skulle få danskerne til at acceptere fremmed kolonisering af landet.

Mere besindige mennesker med kendskab til de reelle forhold i de eksisterende multikulturelle samfund verden over advarede forgæves.

Nu foreligger der en undersøgelse af beboernes egen opfattelse af ”det farverige fællesskab” i de bydele, hvor ”det multikulturelle samfund” er blevet en realitet.

”Hver fjerde beboer i københavnske ghettoer karakteriserer direkte forholdet mellem de etniske grupper som dårligt. Samtidig erklærer 40 pct., at de aldrig eller sjældent taler med en person af anden etnisk oprindelse end dem selv.”

”45 pct. mener, at beboerne ikke interesserer sig for hinanden. Tre ud af fire besøger aldrig andre i området.”

Oplysningerne fremgår af en undersøgelse, som vil blive fremlagt for Københavns Kommunes socialudvalg.

Kilde: JP København 2/6 2006

Bestil bøger her - fra