12.01.2018

En bæ i fin indpakning

Forfatter: Steffen Wernberg-Møller

Den fine formulering lyder noget i retning af, at den terapeutiske stat søger at dekonstruere den folkelige orden - den populistiske orden.

Den fine formulering lyder noget i retning af, at den terapeutiske stat søger at dekonstruere den folkelige orden - den populistiske orden.

 eg kalder det slet og ret forræderi, for det er blevet så slemt nu, at folket og hensynet til landet og dets kultur er kørt af sporet. "Den" har fået sit eget liv, og er nu kun til for sin egen - og islams skyld.

"Den" søger at opløse folkets traditioner og kultur, og det er den både liberalismen og socialismen sameksisterer så godt med. "Den" lever af pærevælling - pluralisme - men denne slags grød er ikke klistret. Den er uden sammenhængskraft. 

Det er i den terapeutiske stat den utopiske sociale ingeniørkunst har sin rod. Det er i en sådan formynderstat skrivebordsgeneralerne sidder i kontorerne, og konstruerer vores virkelighed.

Med islam som kulturberigende bidrag, der trods stadigt større folkelig modstand påføres Danmark, har danskerne fået en ny værdireduceret, identitetsløs og utryg virkelighed. Almindelige mennesker som jeg må nu konstatere, at den terapeutiske stat er et totalitært uhyre - næsten lige så sort som sin ven islam. Deres speciale er ødelæggelse og opløsning.

I andre ord, så må vi nu med bitterhed konstatere, at formynderstaten er en bæ i fin indpakning. "Den" analyseres nærmere af en sand mester, der er langt mere raffineret end jeg, og kan læses HER>>>

Steffen Wernberg-Møller   

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810