30.12.2017

Vi bliver trukket rundt i manegen. Det hele kører i ring med de samme forslag, som aldrig bliver gennemført i praksis.

Forfatter:

Man bilder befolkningen ind, at man gennemfører nogle stramninger, som har betydning for de problemer, som danskerne ønsker løst.

​​​​​

"Det er på tide, at politikerne holder op med at spille hasard med det danske samfund ved at undlade at fortælle sandheden om situationen på udlændingeområdet og derved føre en falsk debat.

Vi skal ikke finde os i, at udlændingepolitikken skal styres af billige kagestunts, floskler og urigtige og manipulerede oplysninger. Det skader det danske samfund, og det er med til at grave grøfter, som er med til at skabe had, som splitter den danske befolkning."

Læs hele artiklen her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>