27.12.2017

Millioner er på vej

Forfatter:

"Afrikansk folkevandring af bibelske proportioner vil være umulig at stoppe"

Mere end seks millioner migranter venter i lande rundt om Middelhavet på en lejlighed til at komme til Europa ifølge en hemmelig tysk regeringsrapport, der er blevet lækket til Bild. "Alle unge mennesker har mobiltelefoner, og de kan se, hvad der sker i andre dele af verden, og det virker som en magnet" – Michael Møller, direktør for FN's kontor i Genève. "De største migrationsbevægelser venter stadig i fremtiden: Afrikas befolkning vil fordobles i løbet af de nærmeste årtier... Nigeria [vil vokse] til 400 millioner. I vores digitale tidsalder med internet og mobiltelefoner kender alle til vores velstand og livsstil.... Otte til ti millioner migranter er stadig undervejs" – Gerd Müller, Tysklands udviklingsminister.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>