20.12.2017

Hjemløse svenskere forbliver ude i kulden

Forfatter:

En årsag til, at der er så mange migranter i Sverige, er, at landet er en guldmine for udlændinge.

En årsag til, at der er så mange migranter i Sverige, lovlige såvel som illegale, er, at landet er en guldmine for udlændinge. Migranterne står langt fra uden dækning fra systemet, og de får tit særbehandling.

De hjemløse svenskere burde ikke sove på gaden. Den skandinaviske velfærdsstat blev grundlagt ved en kontrakt mellem borgerne og deres regering: Folket betaler overdrevent høje skatter, og til gengæld garanterer deres regering dem et fremragende sikkerhedsnet, hvis de skulle blive syge eller fyret. Kontrakten er imidlertid blevet brudt, lige siden disse lande valgte at åbne deres døre for muslimsk masseindvandring.

Læs mere her >>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018