13.12.2017

Tyskerne vil betale afviste asylsøgere for at forsvinde

Forfatter:

Every German knows that hardly any asylum seekers whose applications are rejected are forced to leave Germany. But if their application is rejected and they do decide to return to their home country, they are rewarded with an allowance of between €1000 ($1,200) and €3000 ($3,600). This information campaign, however, must have been carefully hidden from the German public -- no major newspaper reported it at the time. "The only authentic and honest thing about this movie were the closing credits...." — Henryk Broder, columnist, Die Welt.

Systemet er forsøgt før: Vi kender det fra dengang, englænderne søgte at stoppe vikingernes invasion med den såkaldte “danegæld”. Det lykkedes som bekendt ikke, men tiltrak endnu flere vikinger.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.