10.12.2017

Kan hjemsendelse af syrerne snart påbegyndes?

Forfatter: SLJAfDs to ledere af partiets forbundsdagsgruppe, Alice Weidel og Alexander Gauland, lod følgende meddele på partiets hjemmeside d. 29. november:

Kamphandlingerne i Syrien er nu begrænset til en lille del af landet. I store dele af landet er der nu så fredelige tilstande, at en tilbagevending af de fleste syriske flygtninge snart er mulig. Dette er endog også et ønske iblandt mange syriske flygtninge. Vi skal støtte og fremme en sådan tilbagevending, som er såvel i tysk som i syrisk interesse, eftersom de tilbagevendte kan hjælpe med en hurtig genopbygning af deres land.

Derfor er det nødvendigt at få en aftale med den syriske regering i hus, som giver de tilbagevendte retssikkerhed. For adskillige uger siden fremlagde vi en seks-punkts-plan, som imidlertid blev afvist af de gamle partier.

Vi håber, at CDU/CSU forsigtige føler forleden om at påbegynde en tilbagesendelse næste sommer er alvorligt ment, og ikke kun en verbal afledningsmanøvre. Paradoksalt nok blev vort lovforslag desangående afvist for få måneder siden, men nu har CDU/CSU altså taget det til sig.

SLJ, 10/12-2017

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810