14.11.2017

Afrika i Sverige

Forfatter:

Morten Uhrskov regner: ”Eftersom der i Sverige i alt bor knap 10,1 millioner, udgør den ikke-vestlige befolkningsandel ca. 20,6 procent mod 8,8 procent i Danmark. Jeg har været nødt til at lave visse antagelser, fordi de præcise tal ikke er offentligt tilgængelige. … Med dette antal og denne procentuelle andel er Sverige allerede i dag blevet et land med enorme og uløselige problemer. Læs f.eks. denne artikel fra Gatestone Institute af Fjordman. Den er veldokumenteret og leverer links til alle beskrivelser af den svenske virkelighed. … Hvordan tror man, at Danmark kommer til at se ud, hvis vi skulle være så ulykkelige at nå op på, at en femtedel af befolkningen har rødder i den ikke-vestlige verden? Tror man, at vi vil leve i fred og fordragelighed? Eller tror man, at Danmark vil gå til i etniske og religiøse kampe?”

Nyeste videoer

Fakta om indvandringen

Følg med ...

Tilmeld dig vores nyhedsservice og følg med i udviklingen direkte i din indbakke.

Du kan framelde dig LIGE HER