17.08.2022

Årets kulturpris går til Kim Møller

Forfatter: Axel Artke

Se håndslag på prisoverrækkelsen.

Årets kulturpris går til Kim Møller

Grundlovsforeningens formand, Axel Artke og Kim Møller, Uriasposten giver her håndslag på prisoverrækkelsen.

Grundlovsforeningen Dansk Kultur har tildelt Kim Møller, Uriasposten, kulturprisen for 2022. Kim Møller får prisen for sin årelange indsats for ytringsfrihed, for modstand mod den stigende, islamiske indflydelse i Danmark og for sin årvågenhed som vagthund over for den venstreorienterede, politiske ekstremisme.

Kim Møller stiftede Uriasposten i 2003. Den har lige siden været en af de mest besøgte, politiske blogs. Mediekonsulentfirmaet Primelabs udnævnte den allerede i 2007 til ”Danmarks mest indflydelsesrige blog”, fordi den var den mest citerede i blogs og medier. Endda folketingspolitikere og ministre refererede Uriasposten i deres indlæg i den offentlige debat. Til trods for at Uriasposten skarpt kritiserede dagbladene for ensidighed og slaphed i behandlingen af islam, blev bloggen også nærlæst af journalister. De vidste nemlig, at Uriaspostens oplysninger ikke blot var vedkommende, men også sandfærdige.

Desværre må det ovenstående skrives i datid. Som følge af et sammenfald (-rotning?) af chikane fra myndighedernes side og endeløse krav om erstatning for påstået ophavsretskrænkelser fra venstreekstrem side har Kim Møller nemlig besluttet at nedlægge Uriasposten. Dermed mister Danmark en meget væsentlig stemme i den offentlige debat.

Kim Møller fortjener imidlertid ikke blot en hædersgave, men også at stafetten føres videre efter ham. Hvem påtager sig det? 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810