25.11.2021

Pirater på vej til retssag, livsvarigt ophold, familiesammenføring og kommunal stemmeret i Danmark?

Forfatter:

Flemming Nielsen skriver på Facebook:

Velkommen til livsvarigt ophold og forsørgelse i Danmark.

8 afrikanske pirater i en lille spinkel båd angreb den danske flådes fregat Esbern Snare. Resultatet var ret forudsigeligt: 4 pirater blev dræbt og en blev alvorligt såret.

Retssagen mod de 4 overlevende pirater skal holdes her i Danmark fordi Esbern Snare er dansk grund.

De 4 pirater kan ikke udleveres til deres hjemland fordi deres hjemland har dødsstraf for pirateri.

Velkommen til 4 afrikanske pirater som vi kan få lov til at trækkes med i hele resten af deres liv. Det skulle ikke forbavse mig en skid om de også fik ret til familiesammenføring, og de kan også stemme til kommunalvalgene.

Stod det til Sikandar Siddique så skulle de også have lov til at stemme til Folketingsvalget.

Vi lever i et land der er ledet af idioter.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.