23.10.2021

Henvendelse til Redox - og et svar

Forfatter:

Fra en dansker til imamernes og oliesheikernes danske hjælpere:

Til redox@redox.dk

I henhold til persondataloven, GDPR, vil jeg bede Redox slette jeres personregistreringer. Jeg ønsker ikke at være registreret og citeret for udsagn, der er misforståede og revet ud af sammenhæng, og Redox har indrømmet, at jeres løsrevne citater stammer fra ulovlig indtrængen, hvor I ikke havde lovformelig adgang. Det forlyder endvidere, at Simon Bünger fra Redox har spioneret gennem falske profiler.

Nyeste lovgivning gør, at I må slette jeres gamle oplysninger.
Jeg har aldrig givet tilladelse til offentliggørelse af fotos af mig på Redox's sider.

Hans Christophersen

Hej Hans.

Redox.dk er tilmeldt Pressenævnet og underlagt Medieansvarsloven. Hvis du vil klage over indholdet af vores artikler kan du gøre det her: https://www.pressenaevnet.dk/hvordan-klager-man/

Redox

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.