10.10.2021

De voldtagne yazidi-kvinders svære valg

Forfatter:

Deres børn eller deres familier og samfund

"Alle yazidi" er forældreløse. Ingen bekymrer sig om os."

Iflg. irakisk lov er et barn med en muslimsk far automatisk muslim, og det er forbudt at konvertere væk fra islam. Derfor er de børn, som voldtagne yazidi-kvinder har født, muslimer.

Hvis disse børn kommer med kvinderne ind i det, der er tilbage af yazidi-samfundet efter ISIS' folkedrab, så vil yazidi-samfundet forsvinde. For muslimer skal behandles som herrefolk.

Derfor kræver yazidi-samfundet af de voldtagne kvinder, at de kun kan komme tilbage uden deres børn. De må vælge mellem deres familier eller deres børn.

Det er et hårdt valg at stille kvinderne overfor, men det er en nødvendig konsekvens af den muslimske overmenneskeholdning, - at børnene ikke må opdrages som yazidi.

Læs mere her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.