03.04.2021

Europas største moske opføres nu i Strasbourg

Forfatter:

Den skal virkeliggøre Erdogans drøm om et nyt Osmannisk Rige

Den kvindelige borgmester har sørget for, at der udbetales €2,5 millioner til hjælp for opførelsen.
Milli Görüs Organisationen står bag. Det er en af de største islamiske organisationer, der opererer i Vesten.
Den driver 514 moskéer og kulturcentre i 11 europæiske lande.
323 af disse institutioner er beliggende i Tyskland.
Det vil glæde Tyrkiets diktator, at moskéen er tyrkisk kontrolleret.
Den vil kun kunne opfattes som endnu en sejr for hans plan om at islamisere Europa, tage kontrol og i sidste ende genskabe Det Osmanniske Rige.
I øvrigt nægtede den islamiske organisation at underskrive Macrons nyligt afslørede charter - et anti-ekstremist-charter.
Det ville betyde, at moskéen skriftligt indvilgede i at adskille sig fra islamiske forskrifter og kræve, at moskéen respekterer fransk lov - og frasiger sig det, Macron kalder 'politisk islam".

Tænk at lave et sådant charter og bilde sig selv og os andre ind, at det vil blive underskrevet!

Læs mere om Europas islamisering her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.