14.11.2020

Adelige Dirckinck-Holmfeld vil sætte fokus på Danmarks fortid

Forfatter: HV

Vi forventer, at hun brænder et par slotte af for at sætte fokus på hoveri og træhest

De fleste af os har en høne at plukke med den storsmilende institutleder med det adelige navn Dirckinck-Holmfeld, som vil "sætte fokus på Danmarks fortid".

Stort set alle danskere nedstammer fra fæstebønder, som måtte trælle med hoveriarbejde under adelens åg. Mange blev pint og plaget på træhesten.

Den adelige dame skylder os en uforbeholden undskyldning og en klækkelig erstatning for fortidens tort og smerte. Vi forventer, at hun brænder et par slotte og herregårde af for at sætte fokus på fortidens synder.

Læs om adelsdamen her >>>

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>