14.10.2020

Samarbejde mellem DR og den ekstreme venstrefløj

Forfatter:

Venstreorienteret debattør samarbejdede med seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen

En af de mest islamofile venstreorienterede debattører på de sociale medier hedder Patrick Sandberg.

Han indrømmer nu en form for stikkervirksomhed, hvor han afrapporterede og fodrede DR-værten Mads Aagaard Danielsen med oplysninger fra såkaldt ‘racistiske grupper’ på internettet.

Oplysningerne giver et lille indblik i den kvalmende alliance mellem venstreorienterede og Danmarks Radios journalister, der står sammen om at hade højrefløjen.

Efterfølgende er Mads Aagaard Danielsen selv afsløret som en hadsk krænker, der truer folk med vold og chikane.

Alligevel er danskerne tvunget til at betale lønnen til de selvsamme mediefolk.

Det er værd at holde et vågent øje med Patrick Sandberg, hvis jeres veje krydses på de sociale medier. Du kan hurtigt ende på Danmarks Radios sorte liste.

Kilde: Uwe Max Jensen på Facebook

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>