25.02.2020

Demonstration for ytrings- og forsamlingsfrihed

Forfatter: For Frihed

Christiansborg Slotsplads 27. februar kl. 16

"Mød op ved Christiansborg Slot og vær med til at sige fra over for de såkaldte "anti"-fascister, som endnu engang truer med mødeterror og chikane, ganske som de har gjort det mod andre fredelige debatmøder og demonstrationer for at forhindre andres ytrings- og forsamlingsfrihed.
Trykkefrihedsselskabets oprindeligt planlagte debatmøde om Generation Identitær 9. januar måtte således flyttes fra Vartov, som af frygt for ballade og hærværk så sig nødsaget til at aflyse lokalebestillingen, og holdes derfor i stedet i Fællessalen på Christiansborg Slot.
For Frihed har i denne anledning som talere inviteret Martin Henriksen og Amina Sardar fra Dansk Folkeparti samt Lene Kattrup, samfundsdebattør og kandidat for Nye Borgerlige ved Folketingsvalget i 2019."

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra