11.07.2019

Facebook bestemmer, hvem der må deltage i debatten i bl.a. Jyllands-Posten

Forfatter: Harry Vinter

Facebook udelukker tusindvis af mennesker fra debatten

Kære JP

Jeg er blevet udelukket fra Facebook i 30 dage. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg skriver på alle måder pænt og ordentligt, men det kan måske skyldes, at jeg har omtalt Tommy Robinson, som Facebook vistnok ikke ønsker, at nogen omtaler overhovedet.

Jeg blev noget paf, da jeg opdagede, at denne udelukkelse forhindrer mig i at udtrykke min sympati for JP's leder  7/7.

Er I på JP klar over, at I har overladt til Facebook som et Vogternes Råd at bestemme, hvem der må have lov til at deltage i debatten på JP?

Det drejer sig om et ganske stort antal mennesker, som Facebook udelukker fra debatten, fordi de har udtrykt såkaldt politisk ukorrekte synspunkter, som svarer til dem, JPs leder 7/7 giver udtryk for. Med en sådan leder risikerer JP ganske enkelt selv at blive udelukket fra Facebook.

Det er faktisk uhyggeligt.

Harry Vinter

talerne fra Folkefesterne 2014-2018