11.06.2019

DR vil begrænse ytringsfriheden

Forfatter: Harry Vinter

i hvert fald for Rasmus Paludan

DR-journalster holder af at interviewe hinanden. Så kan de være trygge ved de svar, de får.

I TV avisen 18:30 fremsatte en journalist ved navn Maria Yde den påstand, at formanden for Stram Kurs, Rasmus Paludan, koster politiet millioner af kroner til beskyttelse. Men det er dog ikke den, som angribes, der tærer på ressourserne; det er dem, som angriber.

Men DR mere end antydede en løsning på problemet. På et spørgsmål fra Maria Yde svarede en anden DR-journalist ved navn Trine Maria Ilsøe: "Det er i sidste ende politikerne, der kan trække en streg i sandet, hvis de mener, han skal begrænses i sin ytringsfrihed".

Denne diskrete opfordring fra Journalistisk Venstreparti vil utvivlsomt vække genklang blandt radikale politikere, som skal levere, efter at demokratifjendtlige muslimer har sikret dem en solid fremgang ved det netop afholdte valg.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>