11.03.2019

"Når politikere bruger indignerede journalister som støttepædagoger, får det mig til at overveje, om de selv er modne nok til at sidde i Folketinget"

Forfatter:

"Under striben af samråd sad jeg og fulgte med i, hvordan venstreorienterede og på ingen måde objektive journalister sad og sms’ede flittigt med flere af oppositionspolitikerne. De sad med andre ord og håndfodrede dem med ekstra kritiske spørgsmål, som dernæst blev stillet til ministeren. Jeg kan sige meget kort, at det ikke er en metode, jeg selv har benyttet mig af som journalist på Borgen, og jeg synes, den er over stregen. I den periode blev pointen med at redde unge piger overskygget af ønsket om ministerens hoved på et fad, og jeg synes, det var pinligt at være vidne til."

Læs mere her  >>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018