06.11.2018

En ændret verdenslogik har opløst vore strukturer, både indadtil og udadtil

Forfatter: Steffen Wernberg-Møller

En ændret verdenslogik har opløst vore strukturer, både indadtil og udadtil

Globalistisk tankegang har store konsekvenser, som både rækker ud i verden og ind i personligheden.

Udenfor har tankegangen fået store folkemasser til at flytte sig, og indenfor er flere blevet usikre på, hvem de er.

Blikket rettet udad

Tidligere var logikken, at hvert folk havde ansvaret for deres egne samfund og egne lande, og for der at skabe gode trygge liv i velstand. Sådan er det ikke længere. Nu løser man sit problem ved at flytte sig geografisk.

Konsekvenserne er vidtrækkende. Det opløser strukturer og kulturer.

Blikket rettet indad

Tidligere var logikken, at et barn skulle have en far og en mor - et kærlighedsobjekt og et identifikationsobjekt. I det trekantsdrama kunne man så finde sin kønsidentitet. Sådan er det ikke længere. Nu løser man sit problem ved at lade sig operere, se b.dk her.

Også her er konsekvenserne vidtrækkende. Det ændrer krop og sjæl - identitet og seksualitet.

Ikke alt skal løses kirurgisk

Den globalistiske tankegang har resulteret i en voldsom islamisering af de vestlige samfund, hvilket ligeledes har konsekvenser der rækker udad og indad.

Dem der rækker udad i samfundet prøver Løkke Rasmussen at bortoperere ved at rive bygninger ned, og nogle af dem der rækker indad, prøver kirurger at fixe med skalpeller og sytråd, ved at genskabe jomfruhinder. En uskik Thrane Nørby forhåbentlig får forbudt, se JP.dk her.

Ingen lette løsninger

Globalistisk tankegang er nu så vidt, at alle mærker og ser konsekvenserne i dagligdagen. De rækker både udad og indad, og de voldsomme problemer som en ændret verdenslogik har medført, findes der ingen lette løsninger på.

De kan hverken på samfunds- eller individplan løses kirurgisk.

Og hvad er så løsningen ? Svaret må være veldefinerede personligheder, i veldefinerede familier i veldefinerede samfund i veldefinerede lande, og så skal dem der bestemmer turde sige ordet islam højt, og italesætte de konsekvenser islam har for vore strukturer.

Steffen Wernberg-Møller

talerne fra Folkefesterne 2014-2018