10.10.2018

Sverige, et fristed for kriminelle

Forfatter:

Sverige, et fristed for kriminelle

Feras, der i udgangspunktet var en illegal udlænding og en dømt forbryder, fik lov til at blive i Sverige af den ene årsag, at han begik en voldelig hadforbrydelse mod svenske jøder – og dette på trods af, at Sverige havde afvist hans ansøgning om asyl, hvorfor han ikke havde nogen juridisk ret til at blive i landet.

Sagen udgør en præcedens, der er højst bekymrende: Hvis man begår kriminalitet mod jøder, der vil kunne "opfattes som en alvorlig politisk forbrydelse rettet mod andre jøder", vil man kunne få ret til asyl i Sverige. Sveriges sårbare jøders rettigheder betyder åbenbart ikke noget længere.

I Sverige, og måske også andre steder, er mordlystne udlændinges "menneskerettigheder" åbenbart vigtigere end lovlydige borgeres menneskerettigheder.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Fakta om indvandringen