10.07.2018

Spanien som anti-jødisk center

Forfatter:

◾Væksten i anti-Israelaktivismen, der næres af den politiske, yderste venstrefløjs erobring af magten, er ved at gøre Spanien til den medlemsstat i EU, som er mest fjendtlig over for den jødiske stat.

◾En organisation hjemmehørende i Madrid, Action and Communication on the Middle East (ACOM), og som bekæmper anti-Israelboykotbevægelsen BDS i Spanien, har givet udtryk for, at Valencias skridt var antisemitisk og en oppisken til had.

◾"BDS-bevægelsen i Spanien nåede sin nuværende grad af fjendskab med opkomsten af Podemos, som er et 'Chávez-inspireret,' yderligtgående venstrefløjsparti finansieret af Venezuela og Iran.... Efterhånden som Podemos fik kontrol over kommunalbestyrelserne i de vigtigste spanske byer, fik anti-Israelbevægelsen adgang til en mangfoldighed af økonomiske, menneskelige og organisatoriske resurser.... Podemos har gennemført mere end 90 af den slags erklæringer i Spanien i retskredse, der dækker en befolkning på mere end 8 millioner mennesker" — Ángel Más, præsident, ACOM.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Fakta om indvandringen