13.06.2018

Facebook har lukket Generation Identitærs Facebookside.

Forfatter:

Nok det groveste anslag mod ytringsfriheden i Danmark i vor tid

"Facebook har lukket næsten alle sider tilhørende de forskellige afdelinger af Generation Identitær rundt omkring i Europa. Som vi har nævnt tidligere, startede man med på én gang at lukke alle franske sider, derefter på én gang at lukke alle tyske sider, og derefter alle de italienske og britiske og nu altså også den danske. Der er meget der tyder på, at der er tale om politisk pres, da det aldrig er set før, at man på den måde målrettet går efter en fuldstændigt lovlig organisation, og lukker deres sider ned på den måde. Generation Identitær er den mest succesfulde patriotiske organisation i Europa i dag, hvorfor det ikke kan overraske nogen, at politiske modstandere vil forsøge, at begrænse os."

Læs mere  her  >>>

Nyeste videoer

Fakta om indvandringen

Dansk kultur i korte træk>>>