11.03.2018

Husk tilmelding til mødet om Kaj Munks mindelund

Forfatter:

Husk tilmelding til mødet om Kaj Munks mindelund

Tilmeld dig ved at svare på denne mail, på mail info@nielsebbesensvenner.dk  eller til en i bestyrelsen.

Seneste tilmelding er den 13. marts 2018.

www.nielsebbesensvenner.dk

Mange har kontaktet mig , at de undrer sig over presseomtaler af projektet med Kaj Munks mindesten, ikke nævner Niels Ebbesens Venner.

Joooe, men fra dag ét, har vores mål været at få stedet smukt renoveret og den kollektive hukommelse styrket  – ikke presseomtale af Niels Ebbesens Venner.

Og vi må konstatere, at vi nu er tæt ved målet, takket være en positiv Ikast-Brande-Kommune, gode sponsorer og en stærk arbejdsgruppe.

I stedet for at undre og ærgre os, så lad os glæde os over det lykkes at få mindestenen væk fra skyggen af et autoværn til en lille mindelund, som der oprindelig var tanker om.

– og som et notabene, at vi fik gennemført stedet også får INFO i blindskrift, det er noget helt nyt.

Jan Fagerlund

www.nielsebbesensvenner.dk

Et af Kaj Munks sidste digte, skrevet kort før hans bødler henrettede ham på Hørbylunde Bakke:

Nyeste videoer

Fakta om indvandringen