RYGTEKAMPAGNE OM DEN DANSKE FORENING

 

Ekstreme grupper på højre- og venstrefløjen har i hele foreningens levetid søgt at kompromittere Den Danske Forening og tillægge den alskens dårligdomme - især ved at hænge den ud som halvnazistisk. Disse rygtesmederier er i vidt omfang blevet videreekkoet i pressen, af visse politikere osv.

… Og "der går jo sjældent røg af en brand, uden at der har været ild i den" - vel?

At løgnen bruges som våben, er ikke noget nyt. Hitler brugte dette våben og kommunisterne også. Som Solsjenitsyn, der var systemkritiker i det kommunistiske Sovjetunionen, derfor sagde: "Jeg forlanger ikke, at I skal gribe til våben mod tyrannerne. Jeg forlanger ikke, at I skal gå på gaden og demonstrere imod dem. Jeg beder Jer kun om at holde op med at DELTAGE i løgnen!"

Hvis du vil vide mere om, hvordan Den Danske Forening belyves og sværtes, så kig her på hjemmesiden under:

Domme: Her kan f.eks. læses, hvordan EkstraBladet i retten måtte indrømme, at nogle journalister på bladet havde opdigtet historier om foreningen, som chefredaktionen derfor i et dementi (trykt 12/12 1993) måtte gå helt og aldeles fra. Det pågældende journalister tilhører den gamle venstrefløj og brugte bladet i eget politiske øjemed. Under domme kan du også læse, hvordan en højt reklameret såkaldt "nazijæger" forsøgte at fremstille foreningen formand som nazist og blev dømt for det - og hvordan retten samtidig fastslog, at "nazijægeren" har en fortid som producent af nazipropaganda!

Danskeren: Her kan du blandt artiklerne finde fortællingen om, hvordan illoyale journalister arbejder, og artikler om den ekstreme venstrefløjs metoder: Mødeterror, konstruktion af falske historier o.s.v.

Bogen Opgøret med Indvandringspolitikken: Bogen Opgøret med Indvandringspolitikken: I denne, som i 2003 blev skrevet af foreningens tidligere formand, Ole Hasselbalch, findes en sammenhængende fremstilling af, hvad der er sket. I Bent Blüdnikows anmeldelse af den Berlingeren 31/10 2003 skriver han: ”Ole Hasselbalchs bog er en alvorlig kritik af vort demokratiske samfunds måde at håndtere den offentlige debat og burde være pligtlæsning for nye journaliststuderende og os andre”.

SANDHEDEN ER bl.a.: 

-        At veteraner fra frihedskampen mod nazisterne 1949-45 var med til at opbygge Den Danske Forening.

-        At foreningen har både jødiske medlemmer og medlemmer af anden "race".

-        At foreningen bygger på folkestyrets princip og bl.a. arbejder for at værne demokratiet

Sandheden kom frem i PET-kommissionen rapport af 2009 s. 154 ff: ”PET bemærkede, at DDF ikke kunne betragtes som en højreekstremistisk bevægelse, selvom den blev omtalt som racistisk og nazistisk i pressen.”

/2018