VELKOMMEN
OLE HASSELBALCHS tale til studenterne i Århus
Ole Hasselbalchs Hvidstenstale 14-08-2016
Ole Hasselbalch i NewSpeek

Hvorfor skal jeg være medlem af DDF?

Det er der flere grunde til:

1)      Jo flere medlemmer der er, desto mere bliver der lyttet til foreningens synspunkter

2)      Gennem dit medlemskontingent styrker du foreningens arbejde

3)      Som medlem indgår du i et netværk, som du kan få glæde af i mange situationer

Hvorfor gør i ikke DDF til et politisk parti?

Fordi DDF har et tværpolitisk formål, - nemlig at forhindre, at Danmark bliver ødelagt af overdreven tilstrømning af folk, som ikke ønsker at indgå i det danske fællesskab.

Det er et formål, som burde kunne samle alle danske uanset politisk tilhørsforhold.

Er der brug for DDF, når der findes et politisk parti, som arbejder for foreningens synspunkter i Folketinget?

Et politisk parti er nødt til at indgå kompromiser, deltage i studehandler og tage hensyn til politiske samarbejdspartnere. DDF kan altid sige den usminkede sandhed uden at skulle tage sådanne hensyn.

Et politisk parti skal også afveje hensyn til skattepolitik, forsvarspolitik osv. – emner, som DDF aldrig beskæftiger sig med.

Har DDF en vision for fremtiden?

Foreningens fornemste formål er at overflødiggøre sig selv. Når den kollektive kædeindvandring er bragt til ophør, og herboende utilpassede befolkningsgrupper er rejst hjem, bliver foreningen opløst.